Кулінарна книга

Чай с бальзамом «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ»
Чай с бальзамом «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ» Пісна
• 4 пакетика черного чая • 1 апельсин • 4 ч.л. сахара • 40 мл бальзаму «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ»
• 4 пакетика черного чая • 1 апельсин
• 4 ч.л. сахара • 40 мл бальзаму «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ»
Паризький флан
Паризький флан
Для тіста • борошно вищого сорту - 105 г • вершкове масло -60 г • мелений мигдаль - 13 г • сіль - 3 г • цукрова пудра - 18 г • жовтки - 2 шт.
Для тіста • борошно вищого сорту - 105 г • вершкове масло -60 г • мелений мигдаль - 13 г • сіль - 3 г • цукрова пудра - 18 г • жовтки - 2 шт.
Для крему • яйця - 1 шт. • жовтки - 1 шт. • цукор - 60 г • крохмаль - 45 г • рідкі жирні вершки - 150 мл • жирне молоко - 350 мл
Свинина в гранатовому маринаді
Свинина в гранатовому маринаді
• свинина - 600 г • гранат (великий) - 1-2 шт. • цибуля ріпчаста - 1 шт. • коріандр (свіжого помолу) - 1 ч.л. • перець - 1 ч.л. • зелень (для подачі)
• свинина - 600 г • гранат (великий) - 1-2 шт. • цибуля ріпчаста - 1 шт.
• коріандр (свіжого помолу) - 1 ч.л. • перець - 1 ч.л. • зелень (для подачі)
Закарпатський бограч-гуляш
Закарпатський бограч-гуляш
• яловичина - 200 г • сало - 50 г. • цибуля ріпчаста - 1 шт. • морква - 1 шт. • квасоля відварена - 100 г • картопля - 1 шт. • помідори - 2 шт.
• яловичина - 200 г • сало - 50 г. • цибуля ріпчаста - 1 шт. • морква - 1 шт. • квасоля відварена - 100 г • картопля - 1 шт.
• помідори - 2 шт. • перець чилі, паприка - за смаком • яйця - 1 шт. • борошно - за смаком • смалець - за смаком • сіль та перець - за смаком
Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
• яловичий стейк - 300-350 г • огірки - 1 шт. • помідори чері - 300 г • салат романо (або на Ваш вибір) - невеличкий качан • блакитний сир - 50 г • оливкова олія - 2 ст.л. • сіль та перець - за смаком
• яловичий стейк - 300-350 г • огірки - 1 шт. • помідори чері - 300 г • салат романо (або на Ваш вибір) - невеличкий качан • блакитний сир - 50 г • оливкова олія - 2 ст.л. • сіль та перець - за смаком
Для заправки • оливкова олія - 2 ст.л. • бальзамічний оцет - 3 ст.л. • мед - 1 ч.л. • часник - 1 зубчик • сіль та перець - за смаком

Шукати рецепти

Немає рецептів