Кулінарна книга

Чай с бальзамом «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ»
Чай с бальзамом «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ» Пісна
• 4 пакетика черного чая • 1 апельсин • 4 ч.л. сахара • 40 мл бальзаму «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ»
• 4 пакетика черного чая • 1 апельсин
• 4 ч.л. сахара • 40 мл бальзаму «ДАВНІЙ РЕЦЕПТ»
Паризький флан
Паризький флан
Для тіста • борошно вищого сорту - 105 г • вершкове масло -60 г • мелений мигдаль - 13 г • сіль - 3 г • цукрова пудра - 18 г • жовтки - 2 шт.
Для тіста • борошно вищого сорту - 105 г • вершкове масло -60 г • мелений мигдаль - 13 г • сіль - 3 г • цукрова пудра - 18 г • жовтки - 2 шт.
Для крему • яйця - 1 шт. • жовтки - 1 шт. • цукор - 60 г • крохмаль - 45 г • рідкі жирні вершки - 150 мл • жирне молоко - 350 мл
Торт "Святковий"
Торт "Святковий"
Для коржа: • яйця - 4 шт. • цукрова пудра -200 г • дрібка солі • білий оцет - 1 ч.л. • кукурудзяний крохмаль - 2 ч.л. Для крему та прикрашання:
Для коржа: • яйця - 4 шт. • цукрова пудра -200 г • дрібка солі • білий оцет - 1 ч.л. • кукурудзяний крохмаль - 2 ч.л.
Для крему та прикрашання: • вершки 35% - 200 г • цукор - 3 ст.л. • ківі - 1 шт. • чорниця - 30 г • полуниця - 50 г
Свинина в гранатовому маринаді
Свинина в гранатовому маринаді
• свинина - 600 г • гранат (великий) - 1-2 шт. • цибуля ріпчаста - 1 шт. • коріандр (свіжого помолу) - 1 ч.л. • перець - 1 ч.л. • зелень (для подачі)
• свинина - 600 г • гранат (великий) - 1-2 шт. • цибуля ріпчаста - 1 шт.
• коріандр (свіжого помолу) - 1 ч.л. • перець - 1 ч.л. • зелень (для подачі)
Закарпатський бограч-гуляш
Закарпатський бограч-гуляш
• яловичина - 200 г • сало - 50 г. • цибуля ріпчаста - 1 шт. • морква - 1 шт. • квасоля відварена - 100 г • картопля - 1 шт. • помідори - 2 шт.
• яловичина - 200 г • сало - 50 г. • цибуля ріпчаста - 1 шт. • морква - 1 шт. • квасоля відварена - 100 г • картопля - 1 шт.
• помідори - 2 шт. • перець чилі, паприка - за смаком • яйця - 1 шт. • борошно - за смаком • смалець - за смаком • сіль та перець - за смаком

Шукати рецепти

Немає рецептів