
Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
• курячі гомілки - 6 шт.
• сметана - 1 кг
• мед - 50 г
• оливкова олія - 30 мл
• гірчичний порошок - 0,5 ч.л.
• сіль
• цедра 1 лимону
Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин.
Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.
Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин, перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.
Така страва гарно смаукує з гарніром із картоплі та солодкого перцю. Смачного!