Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
• курячі гомілки - 6 шт. • сметана - 1 кг • мед - 50 г • оливкова олія - 30 мл
• гірчичний порошок - 0,5 ч.л. • сіль • цедра 1 лимону
Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин. Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати. Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин, перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору. Така страва гарно смаукує з гарніром із картоплі та солодкого перцю. Смачного!