
Свинячі реберця з кукурудзою
• свинячі реберця - 500 г
• кукурудза - 2 качана
• майонез - 1 ст.л.
• оливкова олія - 30 мл
• сухий всабі - 1/2 ч.л.
• мед - 2-3 ст.л.
• соєвий соус
• кетчуп
• сонячникова олія
• суха гірчиця
•паприка
•сіль
•перець
Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед, олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити. Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин, поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!
Яловичина, свинина, баранина / для жарки ·
Майонези / середньокалорійний майонез ·
Продукти з томатів / кетчупи ·
Соуси, заправки, маринади / соєвый соус ·
Салатні овочі / редиска, редька ·
Олія, оцет / соняшникова олія ·
Олія, оцет / оливкова олія ·
Цукор, сіль / цукор ·
Прянощі та спеції / перець гострий, суміші ·
Прянощі та спеції / пряності ·
Приправи / пряно-ароматичні приправи ·
Мед, топінг / мед