Свинячі реберця з кукурудзою
Свинячі реберця з кукурудзою
• свинячі реберця - 500 г • кукурудза - 2 качана • майонез - 1 ст.л. • оливкова олія - 30 мл • сухий всабі - 1/2 ч.л. • мед - 2-3 ст.л. • соєвий соус
• кетчуп • сонячникова олія • суха гірчиця •паприка •сіль •перець
Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця. На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед, олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити. Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин. Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин, поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!